Woodbury Outlets

19 Agost 2009

woodbury6Si teniu pensat anar a Nova York us recomano visitar l’Outlet de Woodbury (de la Companyia Chelsea Premium Outlet) a Nova Jersei. Potser és més petit que el que té la mateixa companyia a Albertville, Minnesota ( ja que recordo que vaig haver d’agafar el cotxe per anar entre botigues) però val la pena ja que podeu trobar roba a molt bon preu.

Malgrat que és complicat arribar-hi en transport públic (i una mica car) hi podeu arribar sortint de Penn Station a través de la West of Hudson fins a l’estació de Harriman. D’allà podeu agafar un taxi o un autobús (de franc i només circula el cap de setmana) fins a Woodbury Outlet.

En aquest Outlet hi podeu trobar més de 220 boutiques amb una superfície total de 72,000 m². Si arribeu amb transport públic us donaran un pack de vals de descompte per a cada botiga de l’Outlet només ensenyant el bitllet al punt d’informació.

Pel que fa als preus puc dir que la mitjana de preu de les samarretes estan per sota els 10 dòlars, és a dir, uns 7 euros!

Hi ha moltes botigues i amb un dia no teniu temps de visitar-les totes. És important que planifiqueu amb el mapa en mà i decidiu què voleu visitar. Us recomano NO entrar a botigues europees com ara Lacoste, D&G, Diesel o Energy ja que són força cares. Per contra us recomano que visiteu GAP, NIKE, POLO RALPH LAUREN, TOMMY HILFIGER, AEROPOSTALE, UNDERARMOUR, Bannana Republic, Celvin Klein o Quicksilver. També us recomanaria que evitéssiu anar-hi en cap de setmana: hi ha massa gent!

Anuncis

2 Responses to “Woodbury Outlets”

  1. Joan Plana Says:

    Ei Roger, molaria que escrivissis un post explicant com és Nova Jersey i que ho comparessis amb Nova York. He llegit varis llibres que estan ambientats amb Nova Jersey i volen donar a demostrar que és una ciutat amb complexe d’inferioritat respecte Nova York i que intenta assemblar-s’hi! ajaja!!

  2. Roger Says:

    Ei Joan, si bé només em separa un pont del Hudson (el Tapan Zee Bridge) no en tinc gaire idea del que es cou a l’estat veí.
    Precisament només he estat a Woodbury i a Newark. El que si que puc dir és que és una mica com la “deixalleria” de Nova York. És una zona amb millor orografia i on s’ubiquen coses que Nova York no pot assumir (fàbriques, outlets gegants, IKEA’s…).
    Pel que fa a Newark la ciutat és extremadament lletja i les infraestructures molt obsoletes… L’aeroport de Newark en canvi el preferix al JFK, té millors instal·lacions i és més eficient. No obstant només té dos vols diaris directes a Barcelona, mentre que el JFK diria que en té tres…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: