Jo també votaré en blanc!

23 febrer 2009

El 26 de febrer votaré en blanc a les eleccions a Rector a la UPF. Votaré en blanc perquè no hi ha alternativa, perquè hi ha una candidatura única: la de J.J. Moreso.

El balanç de la legislatura dels darrers quatre anys ha estat, des del meu punt de vista, negatiu. D’una banda ha volgut transmetre una imatge exterior de la UPF ben diferent -manipulada- del que és en realitat, a qualsevol preu.

Moreso no ha complert resolucions del Claustre, el diàleg amb les associacions ha estat més aviat nul (o poc productiu) i la voluntat de la cerca de consens entre tota la comunitat ha estat nul·la.

Moreso es va poscionar a favor de la candidatura de Zapatero a les eleccions espanyoles de 2004, però ha estat incapaç de manifestar-se públicament contrari a les retallades de l’Estatut (suposadament és d’aquells que deu pensar que és inconstitucional).

Moreso no ha “encomanant el català,” sinó que ha encomanat l’espanyol. Durant dos anys, no m’ha garantit els meus drets lingüístics i m’ha fet sentir a una posició inferior que els castellanoparlants. A més no ha fet res per garantir el català als postgraus i no ha complert allò pactat amb el govern: exigir el nivell C a tot el PDI de nova contractació. Moreso tampoc no ha garantit uns serveis dignes a la comunitat universitària: ha estat incapaç d’actuar contra OCÉ-España i fins i tot va retirar els microones del costat del bar per afavorir els interessos de l’empresa adjudicatària.

Moreso no ha dialogat amb la comunitat universitària sinó que s’ha posicionat públicament sense prèvia consulta: “Els falsos mites sobre Bolònia”, acusar a la Razón de minoritaris als grups que defensen la llengua catalana…

Moreso ha complert les lleis que li han interessat, no tot l’ordenament jurídic que afecta a la Universitat. Ha acatat la Constitució Espanyola (com va dir en el debat amb els estudiants, en la seva etapa estudiantil la CE era la seva preocupació), però no ha complert la LUC

Per Universitat, per la universitat catalana, per Bolònia amb diàleg, per la democràcia, per la llengua i pel meu país: en blanc!

recordar que la ponderació dels vots dels estudiants de grau és de tant sols un 22,5%

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: