Jornada sobre el multilingüisme a la UPF

28 Octubre 2008

Aquest dimarts 28 d’octubre tindrà lloc a la sala de graus Albert Calsamiglia de l’edifici Roger de Llúria del campus de la Ciutadella de la UPF la jornada Llengües i Universitat: El Projecte Multilingüe de la UPF. Aquesta és organitzada pel Vicerectorat de Promoció Lingüística i pel CQUID, amb l’objectiu de difondre el projecte de la UPF en relació amb les llengües i les seves implicacions pràctiques en la docència. Tindrà lloc a les 10.00 hores a càrrec de Josep Joan Moreso, rector de la UPF; Blanca Palmada, comissionada per a Universitats i Recerca, i Núria Basi, presidenta del Consell Social. Seguidament, Carmen Pérez, vicerectora de Promoció Lingüística, explicarà “El Pla d’Acció pel Multilingüisme a la UPF“. També tindran lloc dues conferències: una primera pronunciada per Ferran Requejo, professor del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF, sota el títol “Multilingüisme, excel∙lència i internacionalització a les universitats catalanes”; i una segona, a càrrec de Britta Schneider, professora del Centre de Llengües de la Universitat de Jyväskylä (Finlàndia), que tractarà sobre l´ús de l’anglès en les universitats multilingües en aquest país nòrdic. També compatarà amb una intervenció de la PUC.

Per tot això, la Plataforma Universitària pel català [PUC]:

 

• La PUC emplaça als mitjans que interessats en la política lingüísitica a les universitats catalanes, en l’aplicació del PAM a la UPF o en la gestió del multilingüisme a l’aula en assistir a aquesta jornada oberta a tota la comunitat univeristària.

• La Plataforma Universitària pel Català (PUC) demana el compliment immediat del Pla

d’Acció pel Mulingüisme i exigeix que el rectorat fixi uns terminis clars pel seu desenvolupament.

La PUC critica que la UPF no demani el nivell C de català als professors i acusa el rectorat de tenir poc interès en la llengua del país.

Més informació:

www.puc.cat

puc@puc.cat

I us podeu descarregar els següents arxius:

[0] Programa Jornada 28/10/2008

[1] Cartell

[2] Nota de premsa

[3] Triptic informatiu PUC “Que no ens trepitgin la llengua!”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: