Renunciant a l’oficialitat de les nostres selecions?

24 Juny 2008

Recentment el Govern de la Generalitat ha estrenat una pàgina web –Olimpics.cat- amb l’objectiu de fer un seguiment del què faran als Jocs de Pequín els nostres esportistes. El Govern però ha obviat amb qui ho faran… ha obviat que ho faran sota bandera espanyola. No sé pas si aquesta campanya és un acte de normalitat “nacional” vinguda des del Departament de la Vicepresidència i la Secretaria General d’Esports.

 

En tot cas voldria dir que és exactament la mateixa postura que la que defensa Ciutadans-Partido de la Ciudadanía: que la “comunitat autònoma” de Catalunya aporti el màxim nombre d’esportistes a les seleccions esportives espanyoles, obviant el nostre dret a tenir seleccions nacionals com tenen països com ara Escòcia. Tenint en compte que nosaltres ja aportem bastants esportistes als jocs -144 de moment- i que hi ha disciplines com l’handbol on 14/18 convocats són catalans, cal fer aquesta mena de pàgines web? No hi haurà la web del Jocs així com també els mitjans de comunicació per seguir els nostres esportistes?

 

Seria millor, i més útil, que el Govern fes de Govern i treballés per aconseguir competir algun dia als Jocs (per exemple els de Madrid 2018…?!) sota la nostra bandera?

 

Junts l’acabarem (l’acabaríem) portant*

*Si és que la gent de la costa surt del mig!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: