Serà el 20F… puges?

18 febrer 2008

No vindrà de dos 5 dies … no s’ha pogut auto-regalar el TGV… no obstant si que s’ha fet notar…
Estem parlant de l’honorable ministra de Foment Espanyola Magadalena Álvarez, la qual ha vetllat per iangurar el TGV abans de les eleccions!

Tots els prnòstics apuntaven al dia 19, i els mitjans ho confirmaven el dimarts passat de fonts extraoficials (constructores, ADIF, renfe-operadora)… malgrat tot la necessitat de fer-se notar va fer canviar la data pel dia 20 de febrer (de este año claro…!).

Amb bromes i bon rotllo, sembla ser que la senyora Chacón i el senyor Zapatero, que recordem-ho no inaguraran l’AVE però si que l’usaran tindran tanta necessitat d’usar-lo que agafaran el primer AVE de Madrid a Barcelona que arriba cap a tres quarts de nou a Sants…
Això és una inaguració encoberta no…? i segons sembla no està prohibida en època de precampanya per la junta electoral central…

El que també és un afanay de protagonista claríssim és l’actitud que va tenir la Maleni en la seva visita a la colònia aniomenada Catalunya. Tot per cridar l’atenció no va deixar que els mitjans li féssin fotos baixant del comboi s-103 de Siemens… segons fonts de Foment peruè no s’interpretés com una inaguració oficaial… sense comentaris… aquesta dona l’únic objectiu que portava al cap era captar el protagonista amb les seves formes tant andaluses, fet que va comportar (i des d’aquí ho celebro) una plantada dels professionals que cubrien aquest acte que jo definirai com a campanya electorla del PSOE… (segons ells serà un simple anunci).
No ens pot maltractar més? doncs si, va anar a fer l’entrega de l’AVE al persident Montilla… com si fossin els reis macs que porten les claus de la ciutat!
Després de l’acte d’anaunci al president, unes paraules prepotents a la premsa catalana (sense admentre preguntes) i cap a Madrid amb el seu gran avió de l’excèrcit espanyol que sembla ser que sempre té a la seva disposició…

I sembla que no ho entengui… els catalans no esperem cap entrega d’un TGV a Madrid ni cap cosa semblant… volem els que sen’s ha promès: el traspàs de roadalies, el traspàs de l’aerport, un nou sistema de finacamant… I per no parlar de l’AVE, del qual en quedaran exclosos molts ciutadans de les terres de Ponent i el Camp per no inagurar simaulànimant els Avant (regionals-av amb tarifa baixa per a trajectes curts…)

No sé com ho veu la globalitat de l’anunci la societat catalana…

Jo ho veig així:
Magdalena Álvarez i Alvarez Cascos són el mateix…
Foment per a Catalunya sempre és el mateix, hi hagi el PP o el PSOE, sap que té l’arma per a frenar l’economia del territori i no dubta amb usar-la malgrat que després porti consequències també per el Regne d’Espanya…

Només hi ha una solució… com Kosovo!

Però mentre, espero que els catalans ens dignem a rebre al la Chacón i el ZP, i la Maleni si vé (si s’atreveix a venir) com es mereixen… peruè recordem-ho han fet molt per Catalanya… han fet tant com el PSC (PSC=PSOE…)

DIMECRES 20 DE FEBRER TOTS A SANTS A 3/4 DE 9 DEL MATÍ
Anem al futur, puges?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: