Chacón…

6 febrer 2008

Per què fins i tot un diari de la teva tendència et critica… com pot ser que en l’article del País titulat “La inversión anunciada por Chacón no resuleve los problemas de CERCANÍAS” (02.02.2008) asseguri el rotatiu que el PSC no tenia idea de com gastar-se el diners a Catalnya per ferrocarril?
Copio literalment:
“El problema es que en estos momentos no hay proyectos suficientes para cubrir esas cantidades, según han puesto de manifiesto repetidamente tanto el Ejecutivo autónomo como los dirigentes del propio Ministerio de Fomento”.
Si no hi han projectes que em truquin a mi o a qualsevol ciutadà de Catalunya i els direm com es podrien gastar els diners… és que a sobre el PSC insulta… la majoria de votants del seu partits que viuen els suburbis de Barcelona no voldrien tenir un servei de Rodalia digne? Doncs es veu que no… I per si això fos poc diuen que la Generalitat no té idees tampoc! Serà que ells no demanen i Foment passa absolutament de tot… només fa falta recordar les paraules de la Maleni amb relació a la construcció de la línia orbital “para qué quiren más vías…!”
Caldria recordar que les inversions no són cap regal! Ho diu l’estatut! I a més no són cap obra de caritat, només cal veure l’expoli fiscal…
“Se trata de ver (en relació a les inversions aprovades) qué decía el convenio firmado entre Política Territorial y el Ministerio de Fomento en noviembre de 2006; es decir, ya aprobado el Estatuto de Autonomía de Cataluña, que prevé inversiones adicionales hasta 2012″.

Ja sabeu inversions del PSC PSOE

  • Estafa per arreplegar quatre vots a última hora.
  • Fetes a corre-cuita per la sorpresa que es van emportar de la presentació del pla de ZP per Madrid.
  • Mancança d’idees per executar projectes.
  • Posar la línia de l’AVE al mateix paquet que la paga la UE…

seguim confinat?

Sincerament, si m’estafen que ho facin a la cara, que no facin com aquesta gent…
No pensen invertir, doncs que ho diguin… pensen reduir despeses, doncs que ho diguin!

Caldria recordar que amb l’arribada del Govern de ZP ADIF ha vsit reduit el seu pressupost per a Manteniment a Catalunya… on volen anar a parar? Bé suposo que la línia del TGV si que la mantindran!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: