15F: Per molts anys Maleni….!

5 febrer 2008


Megafonia ADIF Sants: “AVE Especial Aniversari Magadalena Álvarez, procedent de Madrid-Puerta de Atocha, efecturà la seva entrada per la via 1…”

Ni fet expressament….
“Cuando el AVE llegue a Barcelona, me haran un monumento”Bé potser si que li hauríem de fer un… dedicar-li si vol un forat també…
Si voleu li fem un monument! Però si us plau, que no sigui per fer-li l’acció de gràcies! En tot cas per tirar-li tomàquets…

Sembla que la “molt honorable” (i ho deixo aquí!) ministra de foment espanyola se sortirà amb la seva… inaugurarà el TGV el dia del seu aniversari… el dia 15 de febrer!

Falten només 10 dies…!

Sembla una burla als catalans. I de fet ho és: inaugurarà una infraestructura a mig fer, inaugurarà una infraestructura que gràcies a les presses en la seva construcció es va carregar d’una volada el servei a la R2, la R10, la R5, la R6 i les altres línies suburbanes de FGC.

Sembla increïble… que pretén que la tractem com una heroïna els catalans. Bé, només cal recordar la frase més mítica seva pronunciada a la Vanguardia ara farà cosa d’un any i mig:

 

Resulta que amb l’expoli que pateix Catalunya gràcies a Espanya, encara li hem d’agrir a ella fer-nos arribar una infraestructura que hem pagat amb escreix. L’hem pagat amb diners però també amb mal de caps… i total amb l’únic “avantatge” d’estar connectats amb Madrid…

Potser gràcies a l’AVE els impostos arriben més ràpid i els poden redistribuir de forma tant justa cap els Rodalies de Cadis, Màlaga i Madrid!

Espero, com la majoria de catalans, que el dia 15 ens visiti… encara que sigui de forma no oficial perquè és campanya… porta massa temps sense visitar la Nació que s’ha mig-carregat!

 

Anuncis

One Response to “15F: Per molts anys Maleni….!”

  1. Anonymous Says:

    Puta Maleni…
    la odio…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: